Novice

Zaradi splošne zdravstvene situacije je obeležitev 30. obletnice z velikim koncertom in ostalimi spremnimi dogodki prestavljena na naslednjo sezono. Za manjše dogodke in zaključene družbe smo seveda še vedno dostopni.

Hvala za razumevanje

Diskografija

Ciganska Duša 1992

O Ravbarjih, Cigojnarjih 1993

Amaro Dive 1996

Zoran Predin In Šukar – Mentol Bombon 1996

Čhaie 1997

Prvo Iv 2000

En Concert 2003

Balkanska simultanka 2007

Baro Ilo 2020

Kontakt

Skupino Šukar zastopa agencija Lip Art d.o.o.

Za splošne informacije o skupini nas lahko kontaktirate tudi na tel. 030 243 296 (Nenad)